Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTabletTeknoloji

Galaxy Tab S7 Plus işlemcisi ile amiral gemisi telefonlara kafa tutacak!!!

Samsung’un bir süredir üzerine çalıştığı Galaxy Tab S7 Plus’ın, hangi yonga setinden güç alacağı nihayet belli oldu.

Samsung,  5 Ağustos tarihinde gerçekleştireceği Galaxy Unpacked etkinliği için artık gün saymaya başladı. Bildiğiniz üzere  Koreli üretici bu etkinliğinde yeni akıllı telefonları, tabletleri ve giyilebilir teknolojik ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirecek. Etkinliğin yaklaşması ile beraber tanıtılacak ürünler ile ilgili de yeni sızıntılar ardı ardını kovalamaya devam ediyor. Şirketin bir süredir üzerine çalıştığı Galaxy Tab S7 Plus , bugün işlemcisi ve bazı teknik özellikleri ile beraber resmi Sammobile sitesi tarafından açıklandı.

Sammobile‘nin raporlarına göre Galaxy Tab S7 Plus,  Sub-6GHz  ve 5G ağ bağlantılarını destekleyen Snapdragon 865 Plus yonga setinden güç alacak. Bildiğiniz üzere Snapdragon 865 Plus, şu an piyasada bulunan Snapdragon 865‘in gelişmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkacak.

Galaxy-Tab-S7-Plus

Galaxy Tab S7 Plus‘ın bilinen diğer özelliklerinden bahsedecek olursak cihaz; 2800 x 1752 çözünürlüğe sahip 12.4 inç AMOLED bir ekran ile gelecek. Ayrıca bu ekran Bluetooth S-Pen özelliğini de destekleyecek.

Depolama hakkında konuşacak olursak Tab S7 Plus6/128 ve  8/256GB RAM hafıza seçenekleri ile gelecek. Ayrıca cihazda, depolama alanını genişletmenize olanak tanıyan bir microSD kart yuvası bulunacak.

Son olarak Tab S7 Plus, TÜV Rheinland ve diğer sertifika sitelerinin de raporlarına göre 10.090 mAh’lik bir pil kapasitesine sahip olacak. Ancak düz versiyonlu Tab S7 modeli ise  7.760 mAh‘lik daha düşük kapasiteli bir pil ile gelecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu