Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Android Telefona Lightning Giriş Taktılar! Görenler Şok

USB-C’li iPhone X olayından sonra yeni çılgınlık, popüler bir Android telefona Lightning giriş takılmasıyla geldi. İşte şaşırtıcı gelişme.

Eğer USB-C bağlantı noktasıyla modifiye edilen iPhone X’i duymadıysanız, yaratılmasının arkasındaki mühendis şimdi Apple’ın Lightning bağlantı noktasını bir Android akıllı telefona taktı. Popüler bir akıllı telefon üzerinde gerçekleştirilen deney başarılı olmuş gibi gözüküyor. Gelin detaylara göz atalım.

Galaxy A51’e Lightning Takıldı! Samsung ile iPhone Birleşti

Ken Pillonel isimli mühendis geçtiğimiz aylarda herhangi bir iPhone’a ilk defa USB-C bağlantı noktası entegre etmesiyle gündemde viral olmuştu. Daha sonra ise bu eylem dünya genelinde yayılmaya başladı.

Şimdi ise mühendis, bu deneyin tam tersini gerçekleştirdi. Paylaştığı yeni bir videoda, ülkemizde de oldukça popüler olan Galaxy A51 model akıllı telefona Apple’ın Lightning bağlantı noktasını entegre etti. Başarıyla dolum yapabilen Galaxy A51, dünyada kendisine Lightning giriş yerleştirilmiş ilk Android telefon telefon oldu.

Pillonel, bu işlemin başarılı olsa da çok uğraştırıcı olduğunu da sözlerine ekledi. Çünkü Lightning kablo ve portlar yalnızca Apple ürünleri şarj edebilmek için tasarlanmış durumda. Ancak mühendis, bu durumu atlatmanın bir yolunu bulmuş.

Geçtiğimiz ayda viral olan USB-C bağlantılı iPhone X ise 86.001$ düzeyinde etkileyici bir fiyatla başarıyla satılmıştı. Ancak mühendisin Lightning girişli Galaxy A51 ile yalnızca mühendislik ve gelecekteki projelerine odaklanmak istediği aktarıldı. Muhtemelen bu telefon Pillonel tarafından satışa çıkarılmayacak. Yeni mobil gelişmeleri için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu