Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S23 Ultra Şimdi Satın Alınır mı? İşte Türkiye Fiyatı

Galaxy S24 Ultra için artık günleri sayıyoruz. Yeni ultra model sadece 2 hafta uzağımızda. Peki şimdi Galaxy S23 Ultra alınır mı?

Galaxy S23 Ultra bugün piyasadaki en iyi Android telefonlardan biri olabilir ancak bu tacını çok uzun süre elinde tutamayacak. Nedeni telefonun devamı olacak olan Galaxy S24 Ultra sadece birkaç gün uzağımızda. Samsung’un bir sonraki kralı Galaxy S24 Ultra 17 Ocak tarihinde resmi olarak görücüye çıkacak. Hatta telefon aynı gün ülkemizde ön sipariş almaya başlayacak. Serinin yeni Ultra modeli S23 Ultra’nın yerini alacak ve çok daha üstün özelliklere sahip olacak.

Şimdi Galaxy S23 Ultra satın almanın zamanı değil

Samsung eski amiral gemilerini satmaya devam ediyor, bu nedenle önümüzdeki ay Galaxy S24 Ultra piyasaya sürülse bile muhtemelen Galaxy S23 Ultra’nın satışı daha düşük bir fiyatla devam edecek. Fiyat indirimi yürürlüğe girdiğinde S23 Ultra’yı satın almak mantıklı bir karar olabilir, fakat şu anki fiyatı hiç de mantıklı görünmüyor. Telefonun Samsung Türkiye’de resmi başlangıç fiyatı 61.999 TL.

Samsung, Amerika’daki kullanıcılar için şimdiden 50 dolar değerinde indirim sunacağını açıkladı. Ayrıca gelen bilgiler ücretsiz depolama fırsatının bu yıl da süreceğini gösteriyor. Yani ön sipariş sürecinde 256 GB’lık Galaxy S24 Ultra satın aldığınızda Samsung bunun yerine 512GB’lık versiyonu gönderiyor. Ek olarak Galaxy S24 serisini satın alanlara Galaxy Watch 6 akıllı saat serisinde bazı fırsatlar sunulacak.

Galaxy S24 Ultra’nın Türkiye başlangıç fiyatının Galaxy S23 Ultra’dan düşük olmasını beklemiyoruz. Ancak promosyonlarla birlikte aradaki fiyat farkı göz ardı edilebilir. Hem yenisinin tanıtılmasına ramak kalmışken eski modeli şu anda satın almak pek de mantıklı bir karar değil. İyisi mi iki hafta daha bekleyelim. Galaxy S24 Ultra’nın teknik detaylarını, fiyatını ve ön sipariş fırsatılarını görmeden S23 Ultra satın alma fikrini kısa süreliğine erteleyin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu