GoogleGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Google Fitbit Luxe İle Xiaomi’ye Rakip Olacak!

Ocak ayında Fitbit’i satın alan Google, Fitbit Luxe adındaki akıllı bilekliği ile Xiaomi Mi Band’a rakip olacak gibi görünüyor.

Gün geçtikçe teknolojik ürünlerin hayatımızdaki yeri de artmaya devam ediyor. Özellikle akıllı telefonlar ile yapılan işlemler hayatımızı epey kolaylaştırırken akıllı saatler ve akıllı bileklikler de oldukça fonksiyonel bir şekilde hayatımıza dahil oluyorlar. Akıllı saatler üzerinden bildirimleri, aramaları hatta nabzımızı bile takip ederek pek çok ayrıntıya ulaşabiliyoruz. Apple Watch, Samsung Watch ve Xiaomi Mi Band ürünler pek çok ülkede hayat kurtarmaya devam ederken bu şirketler arasına Google’da katılmaya hazırlanıyor. Google Fitbit Luxe, Çinli dev Xiaomi’ye rakip olmaya geliyor. Bakalım şimdi ne olacak?

Google’ın pek çok alanda yenilikler üzerinde çalıştığını günümüze kadar defalarca kez haberlerimiz de belirttik. Milyonlar şu sıralar Android 12 güncellemesini sabırsızlıkla beklemeye devam ederken şirketin akıllı bileklikler üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Xiaomi Mi Band serisine rakip olacak olan yeni fitness takipçisi hakkında merak edilenleri derledik.

Google Fitbit Luxe
Google Fitbit Luxe

Google Fitbit Luxe Geliyor

Hatırlayacağınız üzere Google, Ocak ayında akıllı saat ve bileklik üreticisi olan Fitbit’i satın almıştı. Fitbit’i satın aldıktan sonra akıllı saatlerini ve fitness takipçilerini raflarında sergilemeye başlayan şirket şimdi de yenilikler üzerinde çalışıyor. Edindiğimiz bilgilere göre şirket yeni bir fitness takipçisi olan Fitbit Luxe modeli piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Siyah, altın ve platin olmak üzere üç farklı renkte piyasaya sürüleceği ifade edilen fitness takipçisi kasasında paslanmaz çelik metal kullanacak. Cihazın kayış tokası günümüzdeki akıllı saatlerin tokası ile neredeyse birebir aynı olacak. OLED ekrana sahip olacağı söylenen cihazın ekran köşeleri de yuvarlanmış olarak karşımıza çıkacak. Cihaz kullanıcıların kalp atış hızını, uyku süresini ve diğer aktivitelerini yakından takip edebilme fırsatı verecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu