GenelGüncel Teknoloji HaberleriMicrosoftMobirollerTeknoloji

Microsoft Xbox Kablosuz Kulaklığını Tanıttı!

Teknoloji’nin öncülerinden olan firma uzun bir aradan sonra Microsoft Xbox Kablosuz kulaklık modelini tanıttı bakalım neler sunacak.

Microsoft, uzun bir süre sonra ilk kablosuz Xbox kulaklığını duyurdu. 16 Mart‘tan itibaren 100 dolardan satışa sunulacak, ilk sahip olanlar arasında yer almak istiyorsanız bugün ön sipariş verebilirsiniz. Microsoft Xbox Kablosuz Kulaklık, PC’lerin yanı sıra Xbox Series X veya Series S‘de oyun oynamak için tasarlandı. Aynı anda telefonunuza da bağlayabilirsiniz, böylece oyun oynarken telefonunuzun çaldığını da duyabilirsiniz. Hatta aramayı kabul edip oynamaya kaldığınız yerden devam etme imkanınız da bulunuyor.

Uygun bir oyuncu kulaklığı olmasına rağmen bir mikrofonu var. İki aşamalı mikrofon ve ses yalıtımı ayarı, kulaklığın sesinizi arka plandaki seslerden ayırmasına yardımcı olur. Ayrıca, oyun sesini ve takım sohbetini ayrı ayrı ayarlamak için kulaklıkları döndürebilirsiniz.

Üç yüksek kaliteli ses standardı destekleniyor. Windows Sonic, Dolby Atmos ve DTS Headphone: X. Bilgisayarınıza bağlanmak için bir Bluetooth 4.2 (veya üstü) dongle’a ihtiyacınız olabilir. Xbox konsollarında herhangi bir ayar yapılmasına gerek yok. Xbox Kablosuz Mikrofonlu Kulaklık 312 gram ağırlığında olacak. Pili, tek bir şarjla 15 saat kullanım süresi sunacak.

Xbox uygulamasını kullanarak kulaklıkta ek ayarlar yapabilirsiniz. Ekolayzırı bas kuvvetlendirme ayarlarından tutun otomatik sessiz’e alma özelliğini yapılandırmaya ve hatta LED parlaklığını değiştirmeye kadar seçeneğiniz mevcut.

ABD , Kanada 130 CAD, Birleşik Krallık 95 £, Almanya 100 Euro, Avustralya 150 AUD gibi bir fiyatla satışa sunulacak. Daha fazla bilgi için Microsoft mağazasını ziyaret edebilirsiniz yine kulaklığı Microsoft resmi sitesinden ön sipariş verebilirsiniz. Kulaklık ayrıca belirli perakendecilerden satışa sunulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu