Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Band 6 Pro ve Watch GT 2 Pro EKG Tanıtıldı

Huawei, P50 serisinin tanıtım etkinliğinde iki yeni giyilebilir cihaz da duyurdu. Huawei Band 6 Pro ve Watch GT 2 Pro EKG neler sunuyor?

Huawei, P50 serisinin yanı sıra Band 6’nın devam modeli olan Huawei Band 6 Pro akıllı bilekliği duyurdu. Huawei’in etkinlik kapsamında görücüye çıkardığı bir diğer ürün ise Huawei Watch GT 2 Pro EKG oldu.

Band 6 Pro’da Band 6’ya kıyasla en önemli gelişme sıcaklık algılama sensörü oldu. Bu sensör cilt sıcaklığını ve vücut sıcaklığındaki değişiklikleri göstermenin yanında yüksek ve düşük sıcaklık uyarıları da yapıyor. Band 6 Pro modelinde 24 saat nabız izleme, kan oksijen (SpO2) izleme ve 96 egzersiz modu yer almaya devam ediyor. GPS, Pro modelde de ne yazık ki bulunmuyor.

Band 6 Pro siyah ve gri renklerde çıkış yapıyor. Akıllı bileklik 11 Ağustos tarihi itibariyle 449 yuan / 69 dolar fiyatıyla satışa sunulacak. Band 6 Pro’nun küresel çapta boy gösterip göstermeyeceği şu an için belirsiz.

Watch GT 2 Pro EKG modelinde ise adında da anlaşılacağı üzere saatte EKG izleme özelliği mevcut. Böylece saat ile kalp kasının ve sinirsel iletim sisteminin çalışmasını incelemek üzere kalpte meydana gelen elektriksel faaliyetlerin kaydedilmesi ve izlenmesi sağlanabilecek. Saatin tasarımı ve diğer özellikleri Huawei Watch GT 2 Pro ile aynı görünüyor.

477 dolar fiyat etiketi taşıyan akıllı saat Çin’de ön sipariş toplamaya başladı. Saatin satışına 12 Ağustos’ta başlanacak. Türkiye’ye gelip gelmeyeceği şu an için belli değil.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu