Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy A serisine doymuyor! İki yeni model daha yolda

Samsung Galaxy A serisi telefonlar şu an giriş ve orta segmentin gözdesi durumunda. 2019’un başında yenilenen akıllı telefon serisi için iki yeni model daha hazırlanıyor. Şimdi bunların detaylarına göz atıyoruz.

İki yeni Samsung Galaxy A serisi telefon geliyor

Galaxy A30s ve Galaxy A50s SM-A307FN / DS ve SM-A507FN / DS model numaralarıyla Wi-Fi Alliance belgelerinde göründü. Android 9 Pie sürümünü çalıştıran telefonların dual-band Wi-Fi özelliğine sahip olacakları dışında herhangi bir bilgiye rastlamıyoruz. Ancak sertifika sürecinin başlamış olması iki telefonun yıl bitmeden çıkış yapacağı anlamına geliyor.

Galaxy A30s, Exynos 7885 işlemcisinden güç alırken, telefonda 3GB RAM bulunuyor. Galaxy A30’da çift kamera kullanan Samsung’un A30s modelinde üçlü kameraya geçiş yapacağı gelen bilgiler arasında. 6.4 inç büyüklüğünde Full HD+ Infinity-V ekrana sahip olacak telefonun pili ise 4.000 mAh olacak.

Galaxy A50s modeline baktığımızda telefonda 4GB RAM göze çarpıyor. Exynos 9610 işlemcisinden gücünü alacak telefon, Galaxy A50 ile kıyaslandığında daha gelişmiş kameralar ve daha büyük bir pille gelecek.

Galaxy A serisi yoğun ilgi görüyor

Geçtiğimiz Canalys tarafında yayınlanan bir raporda Galaxy A serisinin elde ettiği satış başarısına daha yakından göz attık. Rapora göre Samsung sadece geride bıraktığımız üç aylık dönemde 12 milyondan fazla Galaxy A serisi telefon satmayı başardı. Avrupa’daki en çok satan beş telefona baktığımızda üç Galaxy A (Galaxy A50, Galaxy A40, Galaxy A20e) serisi telefon yer alıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu