Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

Karşınızda Kanlı Canlı iPhone 13 Serisi

Apple’ın Eylül’de tanıtacağı iPhone 13 ailesi kameralara yakalanmaya devam ediyor. Bakalım yeni seri nasıl görünecek? İşte detaylar.

Herkesin merakla beklediği Eylül ayı için geri sayım başladı. Apple’ın iPhone 13 ailesini tanıtacağı Eylül ayı yaklaşırken yeni modeller hakkında da sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bugün ise büyük bir aksesuar üreticisi olan Bunkers, iPhone 13’ün dört modelinin tümü için metal kalıpların fotoğraflarını yayınladı. Bu fotoğrafların şimdiye kadar ortaya çıkan sızıntılar ile uyuşması da doğruluk payını yükseltiyor.

iPhone 13 kamera sistemi ile dikkat çekecek

Sızıntılara göre Apple, yeni serisinde daha büyük lenslere yer verecek. Bu lensler ana ve mini modelde çapraz bir şekilde konumlandırılacak. Pro ve Pro Max’te ise kameralar yine aynı düzende olacak ve ayrıca bu modellerde LiDAR sensör bulunacak. Apple’ın kamera konusunda bu yıl bir sıçrama yapması ve özellikle Android cephesi ile boy ölçüşmesi bekleniyor.

Apple A15 yonga setinden gücünü alacak olan bu modeller ekran konusunda ikiye ayrılacak. Ana ve mini modellerde 60 Hz’lik OLED ekran yer alacakken, Pro ve Pro Max’te ise 120 Hz ProMotion OLED ekran kullanılacak. Apple’ın 120 Hz ekrana tüm modellerinde yer vermemesi çok eleştirilecek gibi görünüyor. Muhtemelen bu ekran 1 Hz ile 120 Hz arasında çalışacak. Eğer Apple her zaman açık ekrana yer verirse değişken yenileme hızı şarjın ömrünü uzatabilir.

iPhone 13

Fiyat konusunda yine iPhone 12 serisindeki politikaya devam edilecek. Ancak ülkemizde yeni modeller zamlı fiyatları ile raflardaki yerini alacak. Muhtemelen mini model bile 11.000 TL bandını zorlayacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu