Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNokia

Nokia 5.2 ve Nokia 6.2 geliyor! Huawei sonrası orta segment karışabilir

Huawei’ye uygulanan yaptırımlar sonrası Çinli şirketin akıllı telefon satışlarında bir düşüş yaşadığı ortada ve bu gelişme orta segmentte yeni fırsatlar doğurabilir. Eminiz ki birçok akıllı telefon üreticisi bu süreçte bol bol telefon duyurusunu gerçekleştirecek. Son dönemin sessiz markalarından Nokia bu yönde önemli bir adım atıyor. Şirkete yakın kaynaklara göre Nokia 5.2 ve Nokia 6.2 modelleri geliyor.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Nokia 5.2 ve Nokia 6.2 geliyor

Her iki telefonun teknik özellikleri ve tasarım detayları şu an için bilinmese de telefonlar, Nokia 5.1 ve Nokia 6.1 gibi orta segmentin önemli temsilcileri olacaktır. Nokia 6.2’nin geçen ay Çin’de tanıtılan Nokia X71’in global versiyonu olacağı tahmin ediliyor.

48 megapiksel üçlü arka kameraya sahip olan Nokia X71’te ön kamera ekrana gömülü  bir halde. Snapdragon 660 işlemcisinden güç alan telefonda 6GB RAM + 128GB dahili depolama yer alıyor. Telefonun detaylarına buradaki haberimizden göz atabilirsiniz.

Nokia 6.2 ve Nokia 5.2’nin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu