Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

TicWatch GTH Akıllı Saat Küresel Pazarda Satışa Sunuldu

Çin merkezli üretici yeni akıllı saat serisi TicWatch GTH modellerini küresel pazarda satışa sundu. Ürünlerin küresel pazarda fiyatları dikkat çekiyor.

Akıllı saat Çin’de satışa sunulduktan kısa bir süre sonra firma tarafından küresel pazarda satışa sunuldu. Firma küresel pazarda satışa sunduğu ürünleri yaklaşık iki katı fiyatına küresel pazarda satacak. TicWatch GTH akıllı saat gelişmiş özellikleri ile dikkat çekiyor. Ayrıca firmanın ilk kare tasarıma sahip akıllı saati olması ile dikkat çekiyor. Piyasadaki akıllı saatlerin çok azında bulunan 24 saatlik cilt sıcaklığı ölçüm özelliğine sahip.

TicWatch GTH Akıllı Saat Teknik Özellikleri ve Satış Fiyatı

Akıllı saat 1,55 inç TFT dokunmatik ekran ile geliyor. Cihaz 50 metreye kadar suya dayanıklıdır ve Bluetooth 5.1 özelliğine sahiptir. Akıllı saat 2 saatte şarj olan 260 mAh batarya ile geliyor. Firma tarafından akıllı saatin pili on güne kadar kesintisiz kullanım imkanı sunacağı vaat ediliyor. Ayrıca cihaz 14 egzersiz modunu ve egzersiz algılamayı destekliyor. Cihazın diğer özellikleri ise; uygulama bildirimleri, müzik çalma kontrolü, hareketsiz hatırlatma ve telefonunuzu bulma özelliğini destekliyor. Cihazın en önemli özelliği ise Amazfit GTS 2e ve Amazfit GTR 2e modellerinde bulunan 24 saatlik cilt sıcaklığı ölçüm özelliğine sahip olması. Cihaz ayrıca 24 saatlik kan oksijen seviyesi tespiti ve solunum hızını ölçebiliyor.

TicWatch GTH

Cihaz Mobvoi’nin web sitesi üzerinden satın alınabilir. Çinde 46 dolardan satışa sunulan ürün küresel pazarda 95 dolardan satışa çıktı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu