Akıllı TelefonAndroid GüncellemeAsusGenelGüncel Teknoloji Haberleri

Asus Zenfone 5Z önemli bir güncelleme aldı

Asus resmi forum sayfasında yer alan duyuruya göre şirketin tepe modeli Asus Zenfone 5Z için yeni bir güncelleme kullanıma sunuldu. Güncelleme kamera tarafında önemli bir özellik sunmasının yanında kullanıcılar tarafından şikayet edilen iki önemli sorunu ortadan kaldırıyor.

Asus Zenfone 5Z yeni güncelleme aldı

Kamera tarafındaki gelişmeden başlayalım. İyi bir kamera paketi sunan Zenfone 5Z güncelleme sonrası Selfie Panorama modu özelliğini kazanıyor. Bu özellik sonrası artık kalabalık ortamlarda selfie çekerken daha fazla kişiyi fotoğrafa sığdırabileceksiniz.

Asus Zenfone 5Z
Asus Zenfone 5Z

Zenfone 5Z telefonunuzda pil yüzdesi ya da yüz tanıma sisteminde sorun yaşıyorsanız güncelleme sonrası bu hatalar çözüme kavuşuyor. OTA üzerinden kullanıma sunulan güncellemeyi dilerseniz Ayarlar menüsünden indirebilirsiniz.

Zenfone 5Z halihazırda ülkemizdeki en uygun fiyatlı amiral gemi telefonlardan başında geliyor. 3.700 TL seviyesinde fiyatlandırılan telefon Snapdragon 845 işlemcisinde güç alıyor ve arkada iddialı bir çift kamera paketi bulunduruyor. 6.2 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü çentikli ekrana sahip telefonun 6GB RAM / 64GB seçeneği ülkemiz kullanıcılarıyla buluşmakta.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu