Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 11 Tasarım ve Performansa Odaklanacak!

OnePlus 11 modelinin işlemci birimi kesinlik kazandı. Sıra tasarım ve diğer özelliklerinde. İşte telfeona dair son gelişmeler…

OnePlus cephesinde bu yıl bir strateji değişikliği olacak. Yılın ilk telefonu olarak Pro modeli karşımıza çıkaran şirket bu defa serisinin standart versiyonunu duyurmaya hazırlanıyor. Sözünü ettiğimiz telefon OnePlus 11 ismiyle çıkacak. Daha önce bazı haberlere konu olan telefon hakkında bu defa Digital Chat Station adlı hesaptan çok özel bilgiler geldi.

OnePlus 11 Seramik Kasayla Geliyor

Kaynağın aktardıklarına göre telefon iki konuya odaklanacak: Tasarım ve performans. OnePlus 11’de kavisli bir ekrana yer verilecek. Ön kamera bir kez daha sol köşeye konumlandırılacak. Metal bir gövdenin kullanılacağı telefonda fark yaratan unsuz ise seramik arka kısım olacak. Kaynak ayrıca OnePlus 11’in markanın ön kamerası köşeye konumlandırılan son telefonu olabileceğini aktarıyor.

OnePlus 11

Performans noktasına geldiğimizde, telefonun Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alacağı onaylandı. Telefon buna ek olarak yine performansı yukarı doğru taşıyan 16GB RAM ve UFS 4.0 bellek teknolojisine sahip olacak.

Telefonun öne çıkan diğer özelliklerinden söz etmek gerekirse; OnePlus 11’de 6.7 inç büyüklüğünde ve 2K çözünürlüğünde AMOLED ekran kullanılacak. Kavisli yapıdaki bu ekran 120Hz tarama hızında çalışacak.

Kutudan Android 13 sürümüyle çıkan olan telefonun standart modelinde 8GB RAM + 128GB, en üst versiyonunda ise 16GB RAM + 256GB bellek yer alacak.  OnePlus 11’in arkasında üç kamera göreceğiz. Ana kamera 50 megapiksel çözünürlüğünde olup diğer iki kamera 48 megapiksel ultra geniş açılı ve 32 megapiksel telefoto sensör şeklinde. 100 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak olan telefonun ön kamerası ise 16 megapiksel çözünürlüğünde görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu