Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

OPPO Find N2 Flip, Mor Rengiyle Gençlerin İlgisini Çekecek

OPPO Find N2 Flip katlanabilir telefonun tanıtılmasına saatler kaldı. Son olarak telefonun mor renk seçeneği sızdırıldı.

OPPO’nun kapaklı katlanabilir ekranlı ilk telefonu OPPO Find N2 Flip, 15 Aralık’ta tanıtılacak. Tanıtım tarihine kısa bir süre kalırken telefonun şu ana kadarki en net görseli yayınlandı. Bu görüntü sayesinde Find N2 Flip’in büyük kapak ekranı ve çift arka kamerasına iyi bir bakış atıyoruz.

Sızdırılan görüntüde telefonun mor renk seçeneğini görüyoruz. Telefon çıkış yaptığında gençlerin ilgi göstereceği daha fazla renk seçeneği göreceğimizi düşünüyoruz. Galaxy Z Flip 4’ün daha çok genç ve kadın kullanıcıların ilgisini çektiği bir gerçek. Find N2 Flip’in de hedef kitlesi ilk etapta bu kesimler olacak.

OPPO Find N2 Flip Özellikleri

Find N2 Flip şu ana kadarki benzer telefonlarla kıyaslandığında daha büyük bir kapak ekrana sahip olacak. Bu ekran sayesinde telefonu açmadan birçok işlevi gerçekleştirmek mümkün olacak. Ayrıca bu ekran çift arka kameranın selfie kamera olarak kullanılmasını kolaylaştıracak.

Yakın zamanlı bir rapora göre Find N2 Flip’in 2520 x 1080 piksel Full HD+ çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı sunan 6,8 inçlik E6 AMOLED ekrana sahip olacak. Bu ekran üzerinde 32 megapiksel Sony IMX709 ön kamera yer alacak.

Find N2 Flip’in arka tarafındaki çift kamera kurulumunda, OIS destekli 50 megapiksel Sony IMX890 ana kamera ve 8 megapiksel Sony IMX355 ultra geniş kamera yer alacak. Android 13 tabanlı ColorOS 13 sürümüyle çıkış yapacak telefonda yana monte parmak izi tarayıcısı göreceğiz. Telefon ayrıca 12GB’a kadar RAM, 512GB’a kadar dahili depolama ve 44 watt hızlı şarj destekli 4.300 mAh pil sunacak. Son olarak telefonun işlemci biriminde ise Dimensity 9000+ yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu