AppleGüncel Teknoloji HaberleriTablet

iPad Air Yeniden Şekilleniyor: İşte Yeni Tasarımı!

Sızıntılarıyla ünlü 91Mobiles, Apple'ın yeni iPad Air modelinin tasarımı hakkında CAD görselleri paylaştı.

Tablet pazarında büyük bir oyuncu olan Apple, Pro modellerinin yanında günlük kullanıma uygun fakat güçlü oldukça güçlü Air serisiyle oldukça beğeniliyor.  En son 2022 yılı Mart ayında tanıtılan Air 5, A15 Bionic işlemcisiyle beklenirken sürpriz yaparak M1 çipiyle gelmişti. Görüşüne göre Apple yeni bir iPad Air hazırlığında. 91Mobiles’ın sızıntısına göre popüler iPad Air, yeni bir tasarımsal güncelleme alıyor. Yeni tabletin CAD görselleri paylaşıldı. 4. ve 5. nesillerin görünümü korunacak gibi duruyor. İşte yeni iPad Air tasarımı…

Yeni iPad Air Tasarımı Ekranın Büyüdüğünü Gösteriyor

12,9 inç bir ekrana sahip olması beklenen cihazın önden bakıldığında iPad Pro’ya benzeyeceği belirtildi. Fakat 10,9 inç iPad Air’e benzeyen kalın çerçeveleri bulunuyor.

En son Air modeli 2022 Martta M1 çipiyle piyasaya sürülmüştü. M1 çipinin M2’ye yükseltileceği öne sürülüyor. Üretimine ise 2024’ün başlarında başlanacağı ve M1 çipli Air gibi mart ayında tanıtılacağı belirtildi.

Apple en son Air modelini tanıtalı 2 yıl oldu. Sadece Air serisine değil tüm tablet modellerinin güncellenebileceği konuşuluyor. Tüm bunları önümüzdeki aylarda göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu