Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Black Shark 3S tanıtım tarihi belli oldu; rakiplerini alt edebilir mi?

Xiaomi’nin oyuncu telefonları üreten alt markası Black Shark, yeni 3S modeli ile Lenovo, Asus ve Nubia’ya kafa tutuyor. Peki cihaz ne zaman geliyor?

Son birkaç yıldır varlığını sürdüren ve 2020’nin Temmuz ayında altın çağını yaşayan oyuncu telefonları, bu ay iki farklı üreticinin gerçekleştirdiği lansmanlar neticesinde herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Tam beş gün önce hem Lenovo‘nun, hemde Asus‘un piyasaya sürdüğü oyuncu telefonları rekabeti Kaf Dağı‘na çıkartırken, Xiaomi’de bu rekabete dahil olmaya hazırlanıyor. Yeni Black Shark 3S çok yakında resmiyet kazanıyor.

Lenovo, Asus ve Xiaomi‘nin yanı sıra Redmagic 5G ile oyuncu telefonu pazarını kızıştıran Nubia‘da yarın gerçekleştireceği lansman ile yeni oyuncu telefonunu tanıtacak. Xiaomi ise bu güçlü rakipler karşısında en sakin politikayı izleyen taraf olacak. Öyle ki şirket, en azından göz korkutucu olan üreticilerin telefonlarını tanıtmasını bekleyip, en son hamleyi gerçekleştirerek tüm dikkatleri üzerine çekmek isteyecek. Bu doğrultuda da Black Shark 3S’i 31 Temmuz‘da piyasaya sürecek. 31 Temmuz itibariyle insanlar en iyi oyuncu telefonunun hangisi olduğuna kara verebilecek; Lenovo Legion, Asus ROG Phone 3, Nubia Redmagic 5s ve Black Shark 3S.

Bunlara ek olarak cihaz hakkında ortaya atılan iddialar, Black Shark 3 Pro’nun gelişmiş versiyonunu göreceğimizi söylüyor. Aynı zamanda Quad HD+ çözünürlüğe (1440×3120 piksel) 7.1 inç AMOLED bir ekran, 144Hz tazeleme hızı, 8GB/12GB/16GB RAM, 256GB depolama, 5.000 mAh batarya, 64MP + 13MP + 5MP üçlü kamera, sıvı soğutma sistemi ve stereo hoparlör cihazın kullanıcılara sunacağı donanımlar arasında yer alıyor. Yonga tarafında ise elbette Snapdragon 865+ yer alıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu