Akıllı SaatAppleGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Apple Watch İçin Büyük Yenilik! Yaparsın Sen Apple!

Teknolojinin devleri arasında yer alan Apple yepyeni bir gelişme ile gündeme geldi. Apple Watch yeni özelliği ile daha işlevsel bir hal alacak.

Her yıl onlarca farklı ürününü küresel anlamda tanıtan ve satışlara açan Apple en yeni teknolojik gelişmeleri de yakından takip etmeye devam ediyor. Son dönemlerde akıllı saat pazarını alt üst eden ünlü firma kullanıcılarına yepyeni özellikler sunmak için de kolları sıvamış durumda. Apple Watch için hem çarpıcı hem de oldukça işlevsel bir detay ortaya çıktı.

Apple, akıllı saatleri için yeni bir detay ile gündemde adeta patlama yarattı. Çeşitli yenilikler üzerinde çalışmaya devam eden teknoloji şirketi akıllı saatleri için yeni çarpıcı bir detay üzerinde çalışıyor. Daha doğrusu büyük bir yenilik üzerinde çalışıyor.

"<yoastmark

Apple Watch İçin Yenilik

Apple’ın son patentlerine göre Apple Watch akıllı saatlerin ekranı ve kasası anten olarak kullanılabilecek. Bu yenilik Wi-Fi, Bluetooth, GPS ve diğer özellikler için geçerli olacak. Anten yardımı ile belirtilen özellikler daha da işlevsel bir yapıda olacak. Buna ek olarak da anten yeniliği bu uygulamalardaki işlevselliği de birleştirmiş olacak.

Aşamalı dizi anten kullanımın akıllı saatlerine getirmeye kararlı olan Apple, ayrı büyük antenler yerine akıllı saatlerinde kulan parçaları kullanmayı tercih ediyor. Şirket ekran, dokunmatik panel veya kasa gibi bileşenlerin anten akımı yaratarak kullanıcıların daha işlevsel olarak özelliklere erişmesini sağlayacak.

Önümüzdeki süreçte antenlere sahip olan akıllı saatler hayatımızda önemli rol oynamaya devam edecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu