Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme Flash Dünyada İlk Bir Özellik ile Gelecek

Realme’nin merakla beklenen yeni canavarı Realme Flash resmi olarak tanıtıldı. Bu telefon Android tarafında bir ilke imza atıyor.

Android dünyası hareketlenmeye devam ediyor. Realme, söz verdiği gibi bugün Android dünyasında bir ilke imza atan telefonu Realme Flash ile karşımıza çıktı. iPhone 12 ile hayatımıza giren MagSafe özelliğinin bir benzeri olan MagDart teknolojisi bu telefonda da yer alıyor. Bu sayede telefonu kablosuz olarak powerbank büyüklüğünde bir aksesuar ile kolayca şarj edebiliyorsunuz. Hem kablo derdi yok hem de taşıması kolay. Peki, bu telefon özellikleri ile bizlere neler sunuyor?

Çinli firma yeni telefonu hakkında çok fazla detay paylaşmadı. Şimdilik konsept olarak gösterilen bu telefonun gücünü Snapdragon 888 yonga setinden alması ve 12 GB RAM’den beslenmesi bekleniyor. MagDart teknolojisini resmiyette destekleyen ilk telefon olan Flash’ın çok yakında resmi olarak satışa sunulması bekleniyor. MagDart demişken bu teknoloji 50W hızlı şarjı destekliyor. Örnek vermek gerekirse iPhone 12’nin MagSafe özelliğinin 15W hızlı şarjı desteklediğini belirtelim.

Realme’nin açıklamalarına göre Realme GT modeli de bu özelliği destekleyecek. Ancak bu özellik için GT modeline özel bir kılıf takmanız gerekecek. Muhtemelen diğer modellere de bu özellik yine kılıf ile yakında eklenecektir.

Realme Flash

Son yıllarda ilklere imza atan Realme’nin yakından ekran altı kamera teknolojisine de geçiş yapacağını düşünüyoruz. Bakalım Android tarafında daha ne gibi yenilikler göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu