Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerVivo

Vivo Nex 5 2022’nin En İyisi Olmaya Geliyor

Bu ay içerisinde tanıtılması beklenen Vivo Nex 5 devasa kamerasıyla karşımıza çıktı. Yeni Vivo Nex serisi telefon bambaşka olacak.

Mobil dünyası şubat ayında büyük bir rekabete sahne olacak. Başta Galaxy S22 serisi olmak üzere birçok amiral gemisi telefon şubat ayı içerisinde resmi olarak tanıtılacak. Sözünü ettiğimiz telefonlar arasında Redmi K50, Nubia Z40, RedMagic 7 serisi, Legion Y90 Gaming Phone, Black Shark 5 serisi ve Vivo Nex 5 yer alıyor. Vivo Nex5 için henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da son sızıntılar ve şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgiler, telefonun tanıtım tarihinin yaklaştığını gösteriyor.

Galaxy S22 Ultra, Xiaomi 12U ve iPhone 13 Pro Max ile doğrudan rekabet edecek Vivo Nex 5’in devasa bir kameraya sahip olacağı son sızıntı ile birlikte kesinleşti.

Öte yandan sızdırılan görsel telefonun büyük bir ekrana sahip olacağını onaylıyor. İddialara bakılırsa Vivo Nex 5’in ekranı 7 inç büyüklüğünde olacak. Nex serisindeki tüm telefonlar gerek tasarımları gerekse donanım özellikleriyle mobil dünyasının ses getirenleri arasında yer aldı. Nex 5 için de benzer ifadeleri kullanabiliriz.

Arka bölümdeki üçlü kamerada devasa bir ana kamera karşımıza çıkıyor. Sensör fazlasıyla büyük görünüyor ve Zeiss markası altında sunulacak. Beş kata kadar optik yakınlaştırma gerçekleştirecek kamera paketinde periskop kamera da yer alacak.

8GB + 256GB, 12GB + 256GB, 12GB + 512GB şeklinde üç bellek seçeneğiyle çıkış yapacak telefonda beklendiği gibi Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisini göreceğiz. İki yıl sonra yenilenecek olan yeni nesil Vivo Nex serisi telefonda ön kamera için nasıl bir çözüm geliştirildiği merak konusu. Serinin önceki modelinde ekran pop-up yani çıkarılabilir yapıdaydı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu