Giyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriOnePlusTeknoloji

Apple Watch’a Rakip Geliyor: Wear OS’lu OnePlus Watch 2 Yolda!

Çinli teknoloji devi OnePlus, Wear OS işletim sistemine sahip yeni akıllı saati Watch 2 modelini çok yakında tanıtacak.

OnePlus, 2021 yılında ilk akıllı saatini tanıtmıştı. Oldukça şık bir tasarıma sahip OnePlus Watch, şimdi yerini halefine bırakmaya hazırlanıyor. İlk modeli bir çok açıdan yetersiz olan OnePlus Watch, yeni saatinde önemli bir değişikliğe gidecek. Geçen Watch 2 modelinin bu yıl tanıtılacağı yönündeki sızıntıları duymuştu ve yeni bir sızıntıda ise saatin Barselona’da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresinde OnePlus Watch 2 modelinin tanıtılacağı öğrenildi.

OnePlus Watch 2 Wear OS İşletim Sistemine Sahip Olacak

Sızıntılar Watch 2’nin Google’ın akıllı saatlere özel olan Wear OS işletim sistemi ile tanıtılacağı yönünde. Hatırlayacağınız üzere Xiaomi eylül ayında Watch 2 Pro ile Wear OS işletim sistemi dünyasına giriş yapmıştı.

Watch 2’de Qualcoom’un Snapdragon W5 Gen 1 yonga seti yer alacak. Bu yonga seti ile %50 daha fazla batarya ömrü elde edilecek. 4 nm üretim sürecinden geçen işlemci Bluetooth 5.3 kullanacak. Saatte ayrıca 1,43 inç AMOLED ekran yer alacak.

Saat MWC’de tanıtılacak. MWC 2024 her zaman olduğu gibi Barselona’da gerçekleşecek ve 26 Şubat tarihinde başlayıp 29 Şubat‘a kadar sürecek.

Vivo X100 Pro: Karşınızda En İyi Telefoto Kameraya Sahip Telefon

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu