Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei HarmonyOS Testlerinde Adım Adım Kararlı Sürüm Geliyor!

Geçtiğimiz ay Huawei HarmonyOS 2.0 için açık beta testlerine bazı cihazlarda başlamıştı. Şimdilerde ise ikinci aşamaya geçmek üzereler!

Huawei HarmonyOS açık beta testlerine Huawei Mate 40 serisi, Mate X2 ve bazı başka cihazlarıyla birlikte başlangıç yaptığını duyurmuştu. Daha sonrasında ise şirket bu cihazlara en sün yazılım güncellemesiyle birlikte yeni işletim sistemini vermişti. Bunlara ek olarak ise şirket HarmonyOS 2.0 versiyonunu diğer bir aşamaya taşıyıp başka cihazlarda daha denemeye çalışıyor. Yani beta testlerinde ikinci aşamaya geçildi. İşte detaylar!

Huawei HarmonyOS Beta Testlerinde İkinci Aşamaya Geçildi! 

Bildiğimiz üzere Çin ve Amerika arasında yaşanan bazı sıkıntılar akıllı telefon şirketlerini de etkiledi. Huawei kendi işletim sistemini kurmak zorunda kaldı ve bunun için epey zaman harcadı. Şimdi ise meyvelerini yeme zamanı. Huawei, kendi işletim sisteminin yeni versiyonunu bazı farklı cihazlarında da denemek istiyor. Bu cihazlar şu anda Huawei Nova 6, Nova 6 5G, Nova 7 5G, Noca 7 Pro 5G, Nova 8 ve Nova 8 Pro olacak gibi gözüküyor. Bunlara ilaveten ise bir de Huawei MatePad 10.8 tabletini görmekteyiz.

Huawei Harmonyos güncelleme

Bu cihazların sahipleri HarmonyOS güncellemelerini bir ya da birkaç gün içerisinde alacaklardır. Elimize geçen bilgilere göre HarmonyOS 2.0 aşağıdaki özellikleri destekliyor:

16,000 API desteği (akıllı telefonlar, geniş ekranlı cihazlar ve giyilebilir teknoloji ürünleri dahil.)

  • Dağıtılmış kontrol panelleri
  • Servis Kartları
  • DevEco Stüdyo 2.1 Beta 4

Bu güncellemeyi almak için sabırsızlanan bazı kullanıcılar olduğunu biliyoruz. Onlar da 09.05.2021 15.00 – 17.05.2021 11:59:59 tarihleri arasında cihazlarını kontrol edebilirler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu