Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuaweiMobiroller

Huawei Amiral Gemisi Telefon Duyurusunu Yeniden İkiye Çıkaracak

Yeni bir rapora göre Huawei amiral gemisi telefon tanıtımında iki yıl önceki stratejiye dönecek. P ve Mate serisi aynı yıl tanıtılacak.

Huawei, 2019 yılından bu yana ABD’nin ambargosu altında. Bu durum şirketin en güncel donanımları tedarik edip akıllı telefonlarda kullanmasını engelliyor. Hatta Huawei tedarik noktasında yaşanan sorunlar nedeniyle son iki yılda bir amiral gemisi telefon duyurmak zorunda kaldı. Huawei P50 serisi geçen yıl tanıtılırken, Mate 50 serisi ise eylül ayı içerisinde görücüye çıkacak. Yeni bir rapor Huawei hayranlarını sevindireceğe benziyor. Weibo’da güvenilir bir kaynak tarafından aktarılan bilgiye göre 2023’te Huawei amiral gemisi telefon tanıtımlarını yeniden ikiye çıkaracak. Başka bir ifadeyle Huawei P60 ve Huawei Mate 60 serisi gelecek yıl içerisinde tanıtılacak.

Huawei P50 Pro fiyatı

Huawei Amiral Gemisi Telefon Tanıtımında Eski Düzene Dönüyor

Huawei son olarak 2020’de Mate 40 ve P40 serisini aynı yıl içerisinde duyurdu. Sonraki yıl ambargolar ve bunun sonucunda yaşanan tedarik sorunları nedeniyle sadece Huawei P50 serisi tanıtıldı. 2022’ye geldiğimizde ise sıra Mate 50 serisinde. Huawei’in eylül ayı içerisinde üç yeni Mate 50 serisi telefon duyurması bekleniyor.

2023’e geldiğimizde Huawei yılda iki üst seviye telefon tanıtım programına geri dönecek. Bundaki en büyük etken tedarik zincirlerinden gelen olumlu gelişmeler.

Huawei gelecek yıl Mate ve P serisi telefonları aynı yıl içinde duyuracak, fakat 5G desteği hala önemli bir sorun olmayı sürdürüyor. Huawei’in önünde şu an için bir çıkar yol bulunmuyor. Hatırlayalım, P50 serisi için 5G ağları destekleyen özel bir kılıf satışa sunuldu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu