Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNubiaTeknoloji

Red Magic 7S ve 7S Pro için Sular Kaynıyor

Son zamanların en beklenen oyun akıllı telefonları Red Magic 7S ve 7S Pro için tarih yakınlaşıyor. Peki canavar telefonlar neler sunacak?

Nubia’nın oyun akıllı telefon serisi Red Magic, ilk sürümünden beri kullanıcılarını büyülemeye devam ediyor. Oyun akıllı telefonu serisinin en son üyeleri olacak Red Magic 7S ve 7S Pro, şu anda tanıtılmayı bekliyor. Peki tanıtılmasına sayılı günler kalan akıllı telefonlar neler sunacak? Gelin göz atalım.

Red Magic 7S ve 7S Pro Hangi Özelliklere Sahip Olacak?

Nubia, geçtiğimiz günlerde Red Magic 7S serisini 11 Temmuz tarihinde tanıtacağını onaylamıştı. Yoğun özellikler sunması beklenen serinin ekranlarından başlayalım. 7S ve 7S Pro’nun aynı olan 6.8 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlüğünde OLED ekran sunması bekleniyor. Normal sürüm 120Hz yenileme hızı sunacakken Pro sürüm 165Hz yenileme hızı sunacak. Telefonların ekran altı kamera ve parmak izi okuyucu taşıması bekleniyor.

Güç kısmında ise her iki akıllı telefonda da Qualcomm’un son amiral gemisi Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setini göreceğiz. Telefonların 8GB/12GB/16GB RAM ve 512GB/1TB(Pro için) dahili depolama desteklemesi bekleniyor. Telefonlar bu özellikleriyle kusursuz bir oyun deneyimi sunacak.

Optik kısımda ise her iki akıllı telefonda üçlü kamera sistemi taşıyacak. Bunlar 64 Megapiksel birincil, 8 Megapiksel ultra geniş açılı lens, 2 Megapiksel makro lens ve 16 Megapiksel ön kamera olacak. Pil kısmında ise 7S’in 120W hızlı şarj destekli 4.500 mAh kapasiteli pil sunması bekleniyor. Pro model ise 165W hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli pil sunacak. Telefonların 11 Temmuz tarihinde tanıtılacağını hatırlatalım. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu